Veelgestelde vragen

Een Cloud Desktop is uw complete werkplek in de Cloud. Als gebruiker beschikt u over een Windows Desktop die overal ter wereld te gebruiken is en waar u geen omkijken naar heeft. Cloudly Networks beheert de back-end verantwoordelijkheden van data opslag, back-up, veiligheid en upgrades.
Altijd en overal toegang tot uw data en bestanden, vanaf ieder device Toegang tot o.a. e-mail, Microsoft programma’s en eigen applicaties Geen investeringen in hardware en altijd de nieuwste software beschikbaar Lage kosten per medewerker en betalen naar gebruik Veiligheid van uw bedrijfsgegevens gegarandeerd Maandelijks aan te passen naar de wensen van uw bedrijf
Overstappen is gelukkig eenvoudig, onze consultants komen een inventarisatie maken van de huidige ICT omgeving. Hierbij houden zij rekening met de bestaande e-mail, data en software. Na een grondige analyse wordt een migratie plan opgesteld. Hierin worden de momenten bepaald wanneer welke systemen over gaan naar onze servers om eerst alles goed te kunnen testen. Tenslotte bepalen we gezamenlijk wanneer we de gebruikers allemaal op Online Werken overzetten.
Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van Cloudly Networks voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Met één simpel telefoontje worden uw bestanden teruggezet. De data wordt opgeslagen in de meest moderne datacenters van Nederland. Veiligheid is cruciaal. Ons datacentrum beschikt daarom over 24/7 on-site bewaking, het gehele jaar door. Biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk waarborgen dat uw gegevens veilig blijven. Brandveiligheid wordt gegarandeerd door een VESDA detectiesysteem in combinatie met een Argonite blussysteem. Alle racks in ons datacentrum zijn voorzien van redundante netwerkpoorten. Een Uninterruptible Power Supply (UPS) en twee SDMO NSA dieselgeneratoren zorgen ervoor dat zelfs bij stroomuitval het datacentrum volledig operationeel blijft. Ons datacentrum is 100% CO2-neutraal en is het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland (met een EUE van 1.16). Er wordt volledig gebruik gemaakt van 100% groene stroom. Tevens is het datacentrum hiernaast lid van GreenIT, een initiatief voor de reductie van CO2 in de IT. Het datacentrum is ook ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd. Daarmee zijn kwaliteitsmanagement, beveiliging en milieumanagement optimaal gewaarborgd. Uw gegevens staan hiermee in de best mogelijke omgeving qua veiligheid, stabiliteit en energie-verbruik.
Sommige (maatwerk) applicaties vereisen een eigen server. Ook dit is geen enkel probleem bij Cloudly Networks. Indien wij de software niet op uw online desktop beschikbaar kunnen maken zoeken wij, samen met u, naar de beste oplossing om dit op een aparte server toch te realiseren. Uiteraard met de zelfde scherpe prijzen die u van ons gewend bent.
Cloud Desktop is ons meest voordelige cloud-product en is in de meeste gevallen voor iedere organisatie van Zelfstandige tot aan het MKB geschikt. U ontvangt voor een vast bedrag per gebruiker per maand een afgeschermde omgeving waarop u en uw medewerkers kunnen inloggen. Optioneel kunt u kiezen voor extra diensten als Online-backup, Hosted Exchange, Microsoft Office e.d. of extra resources (schijfruimte, geheugen, rekenkracht) waarmee u uiteindelijk zelf bepaalt hoe hoog uw maandelijkse lasten liggen. Vrijwel alle applicaties kunnen draaien in onze Cloud Desktop.
In principe kan elke Windows en Linux applicatie virtueel worden aangeboden.
Vul onderstaande formulier in en u ontvangt uw proefaccount uiterlijk de volgende werkdag in uw mailbox. [contact-form-7 id="76" title="Zonder titel"]